printlogo


مستند

طعم آب
فیلم مستند بلند «طعم آب» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی «ابراهیم سعیدی» فیلمساز مهابادی است که در اولین دوره جشنواره فیلم اقوام خوش درخشید. طعم آب این‌روزها در مراکز فرهنگی به اکران درآمده است. ابراهیم سعیدی، فارغ‌التحصیل سینما با گرایش تدوین از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر در سال ۱۳۷۵ است و بیش از چهل سال است که در رشته‌های کارگردانی، تدوین، فیلم‌برداری، فیلم‌نامه‌نویسی و عکاسی فعالیت دارد. حاصل تلاش‌های او ساخت پنج فیلم کوتاه، سه فیلم مستند بلند و دو فیلم سینمایی است. مونتاژ بیش از دویست فیلم کوتاه و بلند داستانی و مستند، مونتاژ ۲۲ فیلم بلند سینمایی، فیلم‌برداری پنج فیلم و مشارکت در نویسندگی چهار فیلم‌نامه بلند داستانی از دیگر کارهای اوست. موضوع این اثر مستند بررسی وضعیت آب و کشاورزی در یکی از روستاهای ایران است که از زبان افراد محلی آن منطقه روایت می‌شود. این اثر مستند دو جایزه اصلی (برگزیده بهترین فیلم مستند و بهترین تدوین فیلم‌های مستند) اولین دوره جشنواره فیلم اقوام را به خود اختصاص داد. فیلم «طعم آب» تولید صداوسیمای مرکز مهاباد و مؤسسه فیلمسازی لاوان فیلم مکریان بوده و علاوه بر جوایز بهترین فیلم مستند و بهترین مونتاژ در دو بخش بهترین کارگردانی و بهترین فیلمبرداری هم کاندید فیلم برگزیده شده است.