printlogo


مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان تشریح کرد
حمایت بیش از 117 میلیارد ریالی دولت سیزدهم از زوج های نابارور قم
مدیردرمان تأمین‌اجتماعی قم گفت: «از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۲۵۴ میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال برای بستری بیماران سالمند در مراکز دولتی و دانشگاهی هزینه پرداخت شده است.» مهدی محصل با بیان اینکه براساس طرح حفاظت مالی بیمه‌شده‌ها، هزینه بستری در مراکز دولتی و دانشگاهی برای ۶۵ سال و بالاتر رایگان است، افزود: «از سال ۱۴۰۰ تاکنون تعداد 1857سالمند بالای ۶۵ سال در قالب این طرح به‌صورت رایگان بستری شدند و ۲۵۴ میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال هزینه شده است.»

او افزود: «راه‌اندازی بخش ام‌آر‌آی بیمارستان امام رضا(ع) با هزینه ۵۵۰ میلیارد ریال، تقویت تجهیزات تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان با هزینه ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و تقویت تجهیزات تشخیصی واحد آزمایشگاه با هزینه 7 میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از دیگر خدمات دولت سیزدهم است.»
محصل تأکید کرد: «در دولت سیزدهم ۱۱۷ میلیارد و ۹۵۷ میلیون ریال برای حمایت از زوج‌های نابارور برای فرزندآوری در قم هزینه شد. این طرح طی دستورالعمل حمایت از زوج‌های نابارور که در دولت سیزدهم مصوب شده، اجرا می‌شود و در این راستا 4647 پرونده برای زوج‌های نابارور تشکیل شد. در طرح فوق چهار بسته خدمت اصلی در نظر گرفته شده‌که شامل «آی‌یو‌آی»، «آی‌وی‌اف»، «میکرواینجکشن»، «فَت یا انتقال جنین یخ‌زده» است که هرکدام از این بسته‌ها تا سه مرتبه در سال قابلیت تکرار دارد.»
مدیر درمان تأمین‌اجتماعی قم بیان کرد: «براساس این طرح ۹۰‌درصد هزینه زوج‌ها در مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طبق تعرفه دولتی پرداخت می‌شود. بیمه‌شده‌های تأمین‌اجتماعی قم می‌توانند با مراجعه به مرکز ریحانه در بیمارستان نکویی، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی و مرکز غیردولتی طهورا از خدمات آن‌ها بهره‌مند شوند. افرادی شامل حمایت درمانی ناباروری می‌شوند که دارای ناباروری اولیه و ثانویه هستند. ناباروری اولیه مربوط به زوج‌هایی است که یک‌سال پس از اقدام به بارداری بدون پیشگیری، باردار نشده باشند که در مورد زنان بالای ۳۵ سال، مدت‌زمان آن شش ماه محاسبه می‌شود. ناباروری ثانویه نیز مربوط به زوج‌هایی است که یک فرزند دارند و با مشکل باروری مواجه هستند. درمان زنان نابارور تا ۴۹سالگی در تعهد تأمین‌اجتماعی است.»
او ادامه داد: «البته بیمه‌شده‌های دارای بیمه تکمیلی و یا تحت‌پوشش بیمه مشاغل آزاد در این زمینه استثنا هستند. بر این اساس، بیمه‌شده‌های ۶۵ ساله و بالاتر در تمام بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی سراسر کشور حتی شهرستان‌هایی که سازمان تأمین‌اجتماعی دارای بیمارستان ملکی باشد هم می‌توانند به‌صورت رایگان از خدمات بستری بهره‌مند شوند. این طرح با هدف کاهش هزینه درمان افراد بالای ۶۵ سال تحت‌پوشش تأمین‌اجتماعی و ایجاد رضایتمندی خدمت‌گیرندگان، صیانت از کرامت و حفظ شأن مستمری‌بگیران و بیمه‌شده‌ها در مواجهه با هزینه‌های درمانی و توزیع عادلانه منابع، تسهیل و عدالت در دسترس بیمه‌شده‌ها و مستمری‌بگیران به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر انجام می‌شود.»
محصل با بیان اینکه صد‌درصد هزینه درمانی بیماران خاص شامل بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی، اوتیسم، ام اس و پروانه‌ای رایگان است توضیح داد: «در این راستا، در دولت سیزدهم، ۹۱۳ پرونده برای بیماران خاص تشکیل و ۸۹ میلیارد و ۷۶۱ میلیون ریال هزینه شده است. هزینه درمان بیماران رادیوتراپی و شیمی‌درمانی که به مراکز دولتی مراجعه می‌کنند نیز از دیگر خدماتی است که به‌صورت کامل توسط سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود.»
مدیردرمان تأمین‌اجتماعی قم اینچنین به دیگر خدمات دولت سیزدهم در بخش درمان اشاره کرد: «افزایش تعداد تخت‌های مورد نیاز نوزادان به ۶ تخت و بهسازی فضای فیزیکی بخش نوزادان با هزینه ۸۰ میلیارد ریال، استانداردسازی فضای اختصاص یافته به مادران باردار در زمان زایمان با هزینه ۱۹۰ میلیارد ریال، ایجاد فضای استاندارد نگهداری دارو و تجهیزات پزشکی با هزینه ۸۴۰ میلیارد ریال، توسعه فضا و امکانات ارائه خدمات درمانی ملکی با هزینه‌ 1040 میلیارد ریال ازجمله این خدمات است.»