printlogo


مجتمع فولاد لرستان
مجید لقائی مدیرعامل

معرفی شرکت و محصولات
شرکت مجتمع فولاد خرم‌آباد از سال 1382 در شهرک صنعتی شماره 2 خرم‌آباد در زمینی به مساحت حدود 70هزار مترمربع تأسیس شد. این مجتمع دارای خط تولید ورق نورد گرم با ظرفیت اسمی سالانه 350هزار تن است و محصولاتی شامل ورق‌های گرم با گریدهای (ST37)، (ST52) و (A283) و گریدهای خاص طبق استانداردهای جهانی با عرض 1250 تا 1500میلی‌متر و طول 6 الی 12متر تولید می‌کند. محصولات شرکت در مصارف صنعتی و ساختمانی اعم از پروژه‌های پل‌سازی، ساخت اسکلت، سوله‌سازی و موارد مشابه کاربرد دارد.
 این مجتمع در حال اجرای طرح‌های توسعه در جهت افزایش بهره‌وری و تولید محصولات جدید با هدف برآورده کردن نیاز و انتظارات مشتریان داخلی و خارجی است. در این راستا افزایش عرض محصولات تولیدی تا 2000میلی‌متر و تولید گریدهای (A516)، (G70)، (CK45) و‌... در مرحله برنامه‌ریزی برای تولید در آینده قرار دارد. 

انتظارات کارفرمایان 
شاید یکی از راهکارهای حمایتی محاسبه مجدد حق بیمه باشد. همچنین حسابرس‌های بخش‌ خصوصی بعضاً بی‌تجربه، تازه‌کار و ناآگاه به بخشنامه‌ها هستند که این امر اعمال سلیقه در اجرای بخشنامه‌ها را به‌دنبال دارد. 

راهکارهای توسعه تعاملات
برحسب تجربه، تاکنون در مجموعه ما کمترین جلسات تعاملی با سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شده است. درحالی که این موضوع بسیار ضروری است؛ زیرا بعضی‌ اوقات ناآگاهی کارفرمایان از بخشنامه‌ها و قوانین منجر به تحمیل جرائم سنگین برای آن‌ها خواهد شد. ارتباط نزدیک بین سازمان و کارفرما دغدغه‌ها و مسائل کارگران و کارفرمایان را برای تأمین‌اجتماعی شفاف‌تر می‌کند و شرایطی را به‌وجود می‌آورد تا صاحبان صنایع، این نهاد را به‌عنوان یک شریک اجتماعی در کنار خود ببینند و نه در مقابل خود. 
پیشنهادم این است که جلسات بیشتری در محیط‌های کاری و نه محیط‌های اداری سازمان انجام شود. 

دغدغه تولیدکنندگان در سطح کلان
از منظر کلی کاهش دغدغه‌های کارفرما جهت کاهش دغدغه‌های کارگران -به‌عنوان عضو اصلی و گردانندگان چرخ صنعت- مهم‌ترین خواسته کارفرمایان به‌شمار می‌رود. حمایت اجتماعی از کارگران سبب ایجاد محیط کارگری شاداب و باانگیزه می‌شود که به تبع آن بهره‌وری بیشتر و کاهش مشکلات کارفرمایان را به‌دنبال دارد. 
پیشنهاد می‌کنم کارفرمایانی که کمترین دیرکرد را در پرداخت و ارسال لیست بیمه دارند، از بخشودگی‌ و تشویق‌ بهره‌مند شوند. همچنین حمایت بیشتری از صنایع بخش خصوصی که بیش از 50 نیروی انسانی دارند، به‌عمل آید. 
همچنین انتظار داریم در اجرای ماده (66) (ازکارافتادگی)، سازمان تأمین‌اجتماعی در کنار کارفرمایان باشد تا تمامی حق‌بیمه به کارفرمایان تحمیل نشود. موضوع دیگر اینکه اموال و املاک تأمین‌اجتماعی مانند اماکن ورزشی و تفریحی که در اختیار سازمان است، به‌نفع جامعه کارگری مورد استفاده قرار گیرد.