جایگاه جامعه کارفرمایی
کمال نیکاقبال مدیرکل استان سمنان
تقویت و تعامل دوسویه و اثربخش با کارفرمایان و مجامع کارفرمایی و تسهیل مناسبات و افزایش رضایتمندی تشکلهای صنفی زمینه جلب اعتماد، همدلی و حس همکاری را بین سازمان و جامعه کارفرمایی تحتپوشش فراهم میکند. سازمان تأمیناجتماعی نیز در راستای تحقق رسالت خود و ارائه خدمات مختلف، آرامش روحی و روانی کارگران را در حمایت و مواجهه آنان با مشکلات مختلف رقم میزند.
ایجاد این آرامش و امنیت در جامعه کارگری بهعنوان یکی از شرکای اجتماعی تأمیناجتماعی، افزایش تمایل کارکنان به کارایی بیشتر است. بهعبارتی این امر بسترساز افزایش تولید، امنیت اقتصادی کارفرمایان مولد و آرامشخاطر کارگران و خانواده آنان تلقی میشود. هرچه این مناسبات قویتر و تعاملات شفافتر و دوسویه باشد زمینه رشد تولید بیشتری ممکن خواهد بود.
سازمان تأمیناجتماعی در راستای تسهیل و روانسازی امور بیمهای با شفافسازی، توسعه خدمات غیرحضوری و در دسترس قرار دادن محاسبات و امکانات در سامانه خدمات غیرحضوری، زمینه رضایتمندی کارفرمایان را مهیا میکند. همچنین سازمان تأمیناجتماعی میتواند با رسیدگی بهموقع و افزایش امکانات و بسط گفتمان از طریق توسعه تعامل و مشارکت سازنده با شرکای اجتماعی و نهادهای علمی و فرهنگی، زمینههای ارتقای شناخت و آگاهی حوزههای حاکمیتی و مدنی از تأمیناجتماعی و برگزاری سلسله نشستهای هماندیشی این حوزه در مجامع علمی را بهعنوان یکی از برنامههای کلان خود در دستور کار قرار دهد. فعالیتهای جامعه کارفرمایی در شرایط اقتصادی کنونی منجر به تولید بیشتر، جذب نیرو و پرداخت حقبیمه به سازمان تأمیناجتماعی میشود. ادامه این روند در چرخه تولید و اقتصاد اثرگذار بوده و منابع سازمان را تأمین میکند. فعالیت پایدارتر، پویاتر و پرسودتر و شرایط بهتر اقتصاد، زمینه پایداری منابع سازمان تأمیناجتماعی را بیشازپیش فراهم خواهد کرد؛ چراکه کارفرمایان در مقام یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و صنعتی کشور و یکی از شرکای اجتماعی سازمان نقش مؤثری در تأمین و پایداری منابع این سازمان ایفا میکنند.