معارفه اعضای جدید هیأتمدیره شستا
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در جلسه معارفه اعضای جدید هیأتمدیره شرکت سرمایهگذاری سازمان تأمیناجتماعی (شستا)، با اظهار خرسندی نسبت به روند رو به رشد این مجموعه بزرگ اقتصادی، استفاده از ظرفیتهای داخلی را کلید افزایش بازدهی و سودآوری در این مجموعه توصیف کرد و گفت: «باید شستا و مجموعههای اقتصادی سازمان تأمیناجتماعی را در همه شئون آن شفاف کنیم. شایستهگزینی یکی دیگر از موارد مهمی است که باید در شستا به آن توجه شود. داشتن کفایت و امانتداری از عناصر مهم شایستهگزینی است و تجربه نشان داده که در انتخاب کارگزاران باید تعهد و تخصص را به نحو توأمان لحاظ کنیم.»
او با اشاره به اینکه امروز اهداف و مسیر آینده شستا ترسیم و 12 راهبرد برای ادامه راه آن تدوین شده، تأکید کرد: «بیش از 90 پروژه اقتصادی برای سالهای پیشرو طراحی شده که تا امروز حدود 30 مورد آن اجرایی شده است. در برخی عرصهها مثل دارو و پتروشیمی برای اولین بار اتفاقات بسیار خوبی در شرکتهای زیرمجموعه شستا رقم خورد و محصولات تازهای تولید شد که این موضوع نویدبخش حرکت درست و تحولآفرین شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی است.»
او افزود: «یکی از مواردی که باید در حوزه سرمایهگذاری سازمان تأمیناجتماعی برای آن یک مدل طراحی شود، جذب نقدینگی موجود در کشور است. همچنین بخش خصوصی بخش آماده به کار است و ما باید به درستی به این حوزه ورود کنیم و جذب سرمایه داشته باشیم. باید با رویکرد تحولی و ابتکار و خلاقیت از ظرفیت دانشبنیان کشور استفاده کنیم تا گره از کارهای ما باز شود و یکی از این گرهها نوع مدیریت در شستا است.»
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با تأکید بر اهمیت و ضرورت شفافیت در مجموعههای اقتصادی سازمان تأمیناجتماعی، گفت: «باید شستا و مجموعههای اقتصادی سازمان تأمیناجتماعی را در همه شئون آن شفاف کنیم. بسیاری از مسائلی که پیرامون این مجموعه مطرح میشود ممکن است درست نبوده و ناشی از عدم اطلاعرسانی صحیح و عدم شفافیت باشد و این وظیفه ماست که مانع تألم خاطر و رنج مردم از بابت شنیدن این اخبار شویم. اگر در جایی و در کاری موفق هستیم، باید به آن را مردم اعلام و اگر در جایی هم ناموفق بودیم این عدم موفقیت را هم اعلام کنیم؛ خصوصاً روابط ناسالم احتمالی را به سرعت به مردم اعلام کرده و با آن مقابله کنیم. اتفاقاً یکی از موانع تولید شستا همین روابط ناسالم است. از این حیث، اهمیت کنترل این شبکههای پیرامون شستا کمتر از نظام برنامهریزی و تدوین راهبردها نیست بلکه بیشتر است؛ چراکه نمیگذارد شستا گامهای بلند خود در مسیر تحول را به درستی بردارد. بسیاری از این روابط ناسالم را میتوان با شفافیت کنترل کرد.»
گفتنی است در این جلسه، بر اساس احکام صادره از سوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، محمدیوسف شاکری خویی، علیرضا چناری و عبدالرحیم بنکدار به عنوان اعضای جدید هیأتمدیره شستا منصوب شدند و از زحمات محمد علیزاده، حمیدرضا شیران و محسن ناقدی تقدیر به عمل آمد.