آمارها نشان میدهند از هر چهار زن ایرانی یکی گرفتار سرطان سینه میشود. گرچه هنوز پژوهشگران نمیدانند این سرطان دقیقا به چه دلیل در سالهای اخیر شایع شده، اما بررسیها ثابت کرده که مصرف برخی مواد غذایی میتواند خطر دچار شدن به آن را کمتر کند. محققان معتقدند اگر در رژیم غذاییتان سهم بیشتری به پروتئینهای گیاهی اختصاص دهید، آسیبپذیریتان در برابر این بیماری پایین میآید.
از نظر آنها اگر در سالهای نوجوانی سراغ این پروتئینها رفته باشید، احتمال ابتلایتان به بیماریهای خوشخیم پستانی پایین میآید. بررسیها نشان میدهد دخترهای جوانی که کره بادامزمینی، آجیل و حبوباتی مثل لوبیا، عدس و سویا را مصرف میکنند کمتر احتمال دارد که دچار سرطان سینه شوند.
از نظر محققان مصرف فراوان ذرت هم در سنین نوجوانی خطر دچار شدن به این سرطان را در 30 سالگی پایین میآورد. اگر کار از کار گذشته و سنتان از 30 بالاتر رفته، باز هم ناامید نشوید. هنوز هم میتوانید با اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگیتان سرطان را دور بزنید و البته با انتخاب رژیم غذایی مناسب برای فرزندانتان، میتوانید نسل سالمی را به اجتماع هدیه کنید.
منبع: lanutrition